Kesäkuvista päiväleirillä 2024

Suosittu kesäleirimme järjestetään tänä vuonna kesäkuun toisella viikolla. Päiväleiri on tarkoitettu 7–16-vuotiaille ja se toteutetaan yhteistyössä Karkkilan kaupungin kanssa.

Aika: ma–pe 10.–14.6. klo 10–14
Paikka: kuviskoulu, sään salliessa ulkona
Mukaan: juomapullo ja omat eväät
Hinta: 80 €

Ilmoittaudu 8.5. mennessä koulusihteerille. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on vain 12 ensimmäiselle! Vetäjänä toimii vastaava opettajamme Tiia Karjalainen.

Ilmoittaudu lukuvuodelle 2024–2025!

Hei 4–15-vuotias, kiinnostaako kuvataide harrastuksena tai mahdollisesti tulevana ammattina?
Huoltaja, haluaisitko, että lapsesi pääsee käyttämään luovuuttaan oikeiden kuvataiteilijoiden ohjauksessa?
Tiesitkö, että kuvis tekee hyvää myös mielen hyvinvoinnille?

Nyt on tilaisuutesi lähteä mukaan kivoihin ryhmiimme! Aiempaa harrastuneisuutta ei tarvita, into riittää.
Ilmoittautuminen on auki 30.6.2024 saakka ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mahdollisille hajapaikoille voi ilmoittautua vielä elokuussa. Opetus alkaa 19.8.2024.

Ryhmät ja yleistä tietoa opetuksesta löydät Opiskelu-sivultamme. Jos tunnet jo kuviot, voit siirtyä suoraan ilmoittautumis­lomakkeisiin. Toimita lomake sähköpostitse tai kirjeitse toimistoomme.

Toimistosta voit kysyä myös lisätietoa:
toimisto@karkkilankuvataidekoulu.fi
ti
–to klo 8.30–16.30.
Huomioithan, että toimisto on suljettu heinäkuussa.

Tervetuloa Karkkilan kuvataidekouluun!

Kevään viimeiset tunnit

Kuviskoulun kevään 2024 viimeiset tunnit pidetään seuraavasti:

Maanantain ryhmät: 6.5.
Tiistain ryhmät: 7.5.
Keskiviikon ryhmät: 15.5.
Torstain ryhmät: 2.5.

Kiitos kuluneesta vuodesta ja ihanaa kesää oppilaille, huoltajille, opettajille ja tukijoille!
Nähdään taas syksyllä!

Ps. Jos kesällä tulee ikävä, tule mukaan kesäleirillemme – katso uutinen sivun yläosasta!

Tule meidän kuviskummiksi!

Voittoa tavoittelemattoman koulumme pysyy pystyssä erilaisten tukien ja lahjoitusten ansiosta. Sinäkin voit turvata toimintamme jatkumista liittymällä kuviskummiksi! Kummina pääset mukaan tukemaan monen lapsen ja nuoren rakasta harrastusta.

Kummimaksu on yksityishenkilöiltä 25 € ja yritykseltä tai yhteisöltä 70 € lukuvuodessa. Halutessasi voit toki tukea toimintaamme suuremmallakin summalla. Yrityskummimme saavat halutessaan linkillisen logonsa etusivullemme.

Kummimaksun voi siirtää koulun tilille seuraavin tiedoin:
saaja: Karkkilan kuvataidekoulun kannatusyhdistys ry
tilinumero: FI 62 4006 0010 0913 91
viesti: kummimaksu.

Kiitämme lämpimästi vanhoja ja uusia kummejamme arvokkaasta tuesta!